“De invloed van Europa op mededinging, privacy en andere belangrijke zaken: een verslag uit de praktijk” door Mr. Edmon Oude Elferink

Datum/Tijd
11/02/2019
20:00 - 22:00

Locatie
Odapark


“De invloed van Europa op mededinging, privacy en andere belangrijke zaken: een verslag uit de praktijk.” 

Op deze avond zal hij spreken over zijn Brusselse praktijk. Hij zal aanwezigen een indruk geven van het functioneren van de “Brusselse bubble” en de invloed die Europese regelgeving op het gebied van mededinging en privacy naar zijn idee op de (Nederlandse) economie en samenleving heeft.

Mr. Edmon Oude Elferink is als advocaat en partner werkzaam binnen de praktijkgroep Mededingingsrecht van CMS. Hij opereert vanuit het CMS EU Law Office in Brussel.

Hij beschikt over brede kennis van het Europese recht en is gespecialiseerd in het mededingingsrecht in het bijzonder. Hij adviseert op het gebied van kartelrecht, staatssteun en fusiecontrole en procedeert voor mededingingsautoriteiten, nationale rechtbanken en het Hof van Justitie van de Europese Unie in Luxemburg. Hij werkt in vier talen: het Nederlands, Engels, Duits en Frans.

Mr. Edmon is sinds 2011 werkzaam bij CMS, daarvoor was hij werkzaam als referendaris bij het hof van Justitie van de Europese UnMr. Edmon Oude Elferink fotoie in Luxemburg, als advocaat bij Houthoff Buruma in Brussel en bij Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn in Den Haag.

Naast zijn drukke bestaan publiceert Mr. Edmon regelmatig in vakbladen ( o.a. Nederlands Tijdschrift voor Europees Recht, Tijdschrift Mededingingsrecht in de Praktijk, Life Sciences en Recht, etc.